top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-05-2013 Betting Tips: Servette Geneva FC - FC Sion, 22. maj, kl 19:45

Servette har den suverænt dårligste defensiv i den Schweiziske Super League. Deres defensive kapacitet kan bedst sammenlignes med en hullet Schweizerost!!! Servette har en negativ målscore på -27!!!
Hvad sker der når et af de mindre gode offensive hold kommer på besøg? Bookmaker DK tror på der kommer flere huller i den elendige defensiv og Sion bør faktisk hive en sikker sejr hjem i denne kamp.
Dagsformen siger, at Sion har tabt mod disse hold fornylig, FC Basel, Grasshoppers, St. Gallen — men et hurtigt kig i tabellen viser, at det er hold som præstations og niveau mæssigt er i samme klasse eller bedre end Sion, så det får os ikke til at tvivle på Sion.
Sion møder i Servette et decideret BUNDHOLD, der i den nationale liga har 23 point, mens Sion har 45 point.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3