top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-05-2013 Betting Tips: Austria Wien - SV Mattersburg, Kampstart 22. maj, kl 20:30

Austria Wien er sammen med Salzburg helt enestående i den østrigske Bundesliga. Resten af ligaen er nærmest et niveau under. I onsdagens kamp kommer et af de lavest rangerende hold fra Mattersburg på besøg.
Dette bliver ikke sjovt for dem, for rent statistisk, så ender mødet oftest med en sejr til Austria Wien. Desuden har Austria Wien en dagsform, som er på 6 vundne og en uafgjort i deres seneste 7 kampe. Matterburg får med garanti bank på Generali Arena. Statistik info fra denne side med analyse kan findes på Tipico.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3