top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-05-2013 Betting Tips: FC Zbrojovka Brno - Sparta Prag, Kampstart 22. maj, kl 20:30

Sidste gang Brno tog imod Sparta Prag på Mestsky Fotbalovy Stadion Srbska endte det med 0:5 til Sparta.
Der er intet i statistikken, der taler for at Brno vil vinde denne kamp. Pilen peger ikke engang på en mulig uafgjort. Seneste 4 kampe mellem disse mandskaber er alle endt med komfortable sejre til Sparta Prag. Sparta Prag hører desuden til topholdene i den tjekkiske 1. Liga, mens Brno er et sikkert bundhold med den næsthøjst negative målscore i den tjekiske bedste fodboldrække.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3