top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-05-2013 Betting Tips: Åtvidaberg FF - Mjällby AIF, Kampstart 23. maj, kl 19:00

I Allsvenskan ligger Mjällby pt. nummer 3 med 16 point, mens Åtvidaberg blot ligger på en 9. plads med 11 point. Umiddelbart er der ikke langt imellem dem pointmæssigt.
Mjällby er et mere offensivt orienteret hold, hvor kun Helsingborg formår at score flere mål end Mjällby i Allsvenskan. Mjällby scorer i snit 2 mål pr. kamp i gennemsnit, det er sku´ meget godt. Til sammenligning har dagens modstander blot i snit scoret et mål pr. kamp.
  • Betting Tips: Sammenholder man oplysningerne ovenfor med statistikken for deres indbyrdes kampe, som viser at Mjällby historisk set har et meget godt tag på Åtvidaberg, idet det er blevet til 3 sejre og en uafgjort til Mjällby siden maj 2010. Mjällby vinder altså i nyere tid ALTID eller får uafgjort og odds 3,90 fra Bet365 til et 2-tal, dvs Mjällby vinder, er derfor vanvittigt godt betalt. Et 1-tal giver blot 1,95 og det er faktisk mindre sandsynligt.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3