top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-05-2013 Betting Tips: Olympique Lyon - Stade Rennes, Kampstart 26. maj, kl 21:00

Olympique Lyon er en ”slags” top hold i den franske bedste række. Stade Rennes er modsat et bundhold. Olympique Lyon vinder dog kun cirka 50% af deres kampe. De andre 50% er lige fordelt mellem uafgjorte resultater og tabte kampe.
Kigger man på de sidste 5 indbyrdes kampe melle disse 2 franske klubber er de rent resultatmæssigt overraskende jævnbyrdige. En sejr til Olympique Lyon, en sejr til Stade Rennes og 3 uafgjorte resultater!!! Desuden er alle kampene relativt målfattige med i gennemsnit 2 mål pr. kamp.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3