top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-05-2013 Betting Tips: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold, Kampstart 24. maj, kl 19:00

Mors-Thy spillede lige op med Aalborg Håndbold i returkampen i Gigantium og det var held for Aalborg Håndbold, at kampen ikke gik ud i forlænget spilletid, idet få sekunder før kampen blev fløjtet af havde Mors-Thy en gigant chance. Kampen endte som bekendt 29-26 og Aalborg gik videre til finalen mod KIF Kolding København, mens Mors-Thy var henvist til at spille om en ærefuld tredjeplads.
Første kamp mellem Mors-Thy og Skjern Håndbold endte med en spinkel 1-måls sejr til Skjern. Det hele skal altså afgøres fredag aften den 24. maj.
Faktisk tør Bookmaker DK allerede godt spå om udfaldet af den kamp. Skjern vinder med 99% garanti. De vinder ikke stort, men de vinder. Sådan er det altid i håndbold, idet meget af spillet foregår oveni hovederne på spillerne. Skjern har bevist med den flotte 1-måls sejr på udebane, at de magtede at stå imod det enorme pres fra de vanvittigt larmende Mors-Thy tilhængere.
  • Betting Tips: Det er et stensikkert 1-tal på sejr til Skjern Håndbold. De her finale runder bliver ofte afgjort af hvor gode de enkelte hold er til at ”performe” på hjemmebane og Mors-Thy ”dumpede” denne test ved at tabe 1 mål på hjemmebane. Desuden viser statistikken at 4 ud af de seneste 5 opgør mellem disse mandskaber også har ført til en Skjern sejr. Odds 1,35 fra Tipico på sejr til Skjern Håndbold er et stensikkert bet.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3