top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-05-2013 Betting Tips: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold, Kampstart 24. maj, kl 19:00

Mors-Thy spillede lige op med Aalborg Håndbold i returkampen i Gigantium og det var held for Aalborg Håndbold, at kampen ikke gik ud i forlænget spilletid, idet få sekunder før kampen blev fløjtet af havde Mors-Thy en gigant chance. Kampen endte som bekendt 29-26 og Aalborg gik videre til finalen mod KIF Kolding København, mens Mors-Thy var henvist til at spille om en ærefuld tredjeplads.
Første kamp mellem Mors-Thy og Skjern Håndbold endte med en spinkel 1-måls sejr til Skjern. Det hele skal altså afgøres fredag aften den 24. maj.
Faktisk tør Bookmaker DK allerede godt spå om udfaldet af den kamp. Skjern vinder med 99% garanti. De vinder ikke stort, men de vinder. Sådan er det altid i håndbold, idet meget af spillet foregår oveni hovederne på spillerne. Skjern har bevist med den flotte 1-måls sejr på udebane, at de magtede at stå imod det enorme pres fra de vanvittigt larmende Mors-Thy tilhængere.
  • Betting Tips: Det er et stensikkert 1-tal på sejr til Skjern Håndbold. De her finale runder bliver ofte afgjort af hvor gode de enkelte hold er til at ”performe” på hjemmebane og Mors-Thy ”dumpede” denne test ved at tabe 1 mål på hjemmebane. Desuden viser statistikken at 4 ud af de seneste 5 opgør mellem disse mandskaber også har ført til en Skjern sejr. Odds 1,35 fra Tipico på sejr til Skjern Håndbold er et stensikkert bet.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3