top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-05-2013 Betting Tips: KIF Kolding København - AaB Håndbold, Kampstart 26. maj, kl 20:15

Aab håndbold spiller forrygende håndbold for tiden og de er efter afklapsningen af KIF Kolding i Gigantium i Aalborg den 18. maj, hvor Aalborg vandt med 29:21, næsten med garanti allerede Dansk mester i håndbold. Der er dog lige endnu en kamp, der skal spilles søndag den 26. maj, før de kan blive kåret.
Er Kolding stærke nok til at spille lige op mod det energiske og flot spillende Aalborg Håndbold mandskab? Selvfølgelig er de det. De har flere nuværende og tidligere landsholds profiler både i mål og på banen og den type spillere er i besiddelse af en helt særlig vinder mentalitet. KIF Kolding København vil komme stormende, som en bus proppet med elefanter, så Aab bør virkelig være på tæerne, så de ikke selv får en lignende blodtud på KIF Kolding København´s hjemmebane.
  • Betting Tips: Vi forholder os ikke til, hvem der vinder mesterskabet, men i stedet til hvem der vinder returkampen. Det er vi 99% sikre på at KIF Kolding København gør og det er også meget sandsynligt, at de vinder med 5-8 mål, idet denne type kampe ofte ligger og balancerer på summen af de 2 kampe, idet hvis KIF Kolding København skal blive danske mestre, så er de allerede INDEN kampen søndag bagud med 8 mål. Det virker umuligt — men det er set mange gange før. En god hjemmebane i håndbold med eget publikum til at støtte sig betyder MEGET i håndbold. Et stensikkert 1-tal og sejr til KIF Kolding København til odds 1,45 fra Tipico.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3