top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-05-2013 Betting Tips: THW Kiel - HSV Hamburg, Kampstart 1. juni, kl 18:00

Der er ikke så meget at sige til denne kamp. Kiel vinder stort set altid, uanset hvem de spiller mod. Hedder modstanderen HSV Hamburg er det dog altid, at Kiel vinder. De sidste 5 opgør mellem disse 2 mandskaber er endt med alle point til Kiel. Sammenholdes det med at Kiel OGSÅ er suverænt nummer 1 tophold i Bundesligaen i tysk håndbold, så er der ikke noget som helst, der kan få os til ikke at tro at denne kamp også følger den hidtidige statistiske tendens - Kiel vinder.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3