top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

27-05-2013 Betting Tips: Bayern München - VfB Stuttgart, Kampstart 1. juni, kl 20:00

Bayern München har lige vundet Champions League. Nu skal de hjem og spille finale i pokal turneringen i Tyskland. Det er meget sandsynligt, at spillerne endnu ikke har fået armene ned efter triumfen over Dortmund efter Arien Robben´s fantastiske mål.
Stuttgart derimod vil gå ind til kampen med optimal motivation og vil ifølge bookmakerne ikke have en jordisk chance mod Bayern München i denne finale, idet det belønnes med odds 15 fra fx Bet365, hvis Bayern skulle tabe i ordinær spilletid. Det er faktisk uhørt højt i fodbold med odds 15, idet INGEN er så store favoritter i fodbold heller ikke Bayern. Oddset på 1,18 til Bayern sejr er ikke spilbart, idet det simpelthen er for lavt et odds.
  • Betting Tips: Vi tror heller ikke på, at Stuttgart har store muligheder for at vinde i ordinær tid — men en uafgjort er faktisk overvejende sandsynligt, idet Stuttgart vil forsvare sig med alt de har, sammenholdt med at Bayern München spillerne muligvis er ved at være trætte og egentlig allerede har bevist nok i indeværende sæson. En uafgjort belønnes med odds 7 ”lige på” på Bet365 og kampen kan sagtens ende med 0:0 i ordinær spilletid. Husk blot dette — ALT kan ske i en pokalfinale. Statistik kan ofte ikke bruges til noget i finale sammenhæng. Husk blot hvem der vandt EM i fodbold i 1992.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3