top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

27-05-2013 Betting Tips: Deportivo La Coruña - Real Sociedad, Kampstart 1. juni, kl 21:00

Real Sociedad ligger nummer 5 i den spanske Primera Division. Holdet har en målscore på +20, hvilket er meget flot, idet kun de i særklasse bedste spanske hold, dvs Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid er de eneste hold, der har en bedre målscore. Real Sociedad ligger altså lige et niveau under topholdene på dette punkt. Real Sociedad har en ganske udmærket formkurve, idet de blot kan notere ét nederlag i de seneste 7 kampe.
Deportivo La Coruña er modsat et hold, der ligger og slås i bunden af Primera Division. Holdet har ligaens 3 dårligste målscore med -22.
NB: Real Sociedad er desuden det hold, der har scoret flest mål i den spanske liga efter Barcelona og Real Madrid.
  • Betting Tips: Real Sociedad har desuden godt og vel opnået det dobbelte antal point i ligaen sammenlignet med Deportivo La Coruña. Vi tror derfor, at den elendige defensiv fra hjemmeholdet krakelerer endnu engang i lørdagens kamp, når disse 2 modsætninger mødes - tophold mod bundhold. Et udmærket odds på 2,60 på et 2-tal fra Tipico.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3