top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

28-05-2013 Betting Tips: Real Zaragoza - Atletico Madrid, Kampstart 1. juni, kl 21:00

Atletico Madrid ligge nummer 3 i den spanske Primera Division. Atletico Madrid er et tophold og kun Real Madrid og Barcelona har været bedre i denne sæson. Blot 8 nederlag er det blevet til i 37 kampe. Atletico Madrid er formidable offensivt og har en målscore på +32.
Zaragoza er et hold, der burde spille i anden bedste række allerede. De har virkelig gjort det skidt i denne sæson. Zaragoza er anden sidst i Primera Division med en negativ målscore på -23. 21 nederlag er det blevet til i 37 kampe og blot 9 sejre. Zaragoza er et hold — der er blevet vant til at tabe — et taberhold!!! De 2 seneste kampe holdet har spillet er også endt med nederlag på henholdsvis 0:4 og 2:1. Zaragoza er et hold, der helt er uden selvtillid. Alle statistik info på denne side kan hentes på Bet365.
  • Betting Tips: Atletico Madrid kommer på besøg og de vil vinde denne kamp, uanset hvad tabellen siger. 26. maj fik de kun 0:0 mod Mallorca og det kommer ikke til at ske igen. Det bør blive 2-tal til ganske gode odds 3,75 fra Bet365. 4 ud af de seneste 5 opgør mellem disse 2 hold er også endt med 3 point til Atletico Madrid.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3