top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

29-05-2013 Betting Tips: FC Zurich - FC Thun, Kampstart 29. maj, kl 20:30

FC Zürich er det pt. mest formstærke hold i den schweiziske Super League. 6 vundne og en uafgjort er holdets udkomme af de seneste 7 opgør. FC Zurich er desuden det 2. mest offensive hold med næst flest scoringer i ligaen. Når FC Zurich spiller, er der næsten garanti for mål. I dag onsdag har FC Zurich hjemmebane, så der skal nok blive gang i hjemmepublikummet.
FC Thun´s nuværende form er faktisk også ganske udmærket, idet de har vundet de seneste 3 opgør mod andre hold. Inden denne sejrsrække tabte holdet 9. maj 2013 mod den absolutte bundprop Servette med 2:0.
FC Thun har en mindre god statistik, når modstanderen hedder FC Zurich. Historisk set er kampene mellem disse 2 hold endt med 20 sejre til FC Zurich, 9 uafgjorte, og blot 5 sejre til Thun. De seneste 2 kampe mellem disse mandskaber er endt med 4:1 og 4:0. FC Zurich vandt dem begge!!!
  • Betting Tips: FC Zürich har hjemmebane. De har statistikken på deres side, dvs de vinder eller får uafgjort 85,2 % af tiden historisk set, når de møder FC Thun, jf. ovenfor. Desuden har FC Zürich vinder-attitude for tiden. Derfor — det er mest sandsynligt at FC Zürich vinder igen onsdag aften til odds 1,75 fra Bet365. Kampen kunne også ende uafgjort — meeeen FC Zürich bør vinde.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3