top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

02-06-2013 Betting Tips: Irland - Georgien, Kampstart 2. juni, kl 18:30

I aften søndag er der venskabskamp mellem 2 mandskaber. Statistikken der er imellem disse 2 hold kan ikke bruges til noget som helst, idet den er af ældre dato. Vi kan blot konstatere, at historisk set vinder Irland HVER GANG, hvis modstanderen hedder Georgien. Set i det lys er det faktisk et højt odds man får hos samtlige bookmakere med dansk licens på et 1-tal, dvs Irland vinder.
Kampformen for begge lande er nogenlunde den samme, med et jævnt mix af vundne, tabte og uafgjorte kampe mod forskellige lande i de seneste 7 opgør.
  • Betting Tips: Dette er et usikkert bet, idet der ikke er så meget statistik at basere betting tipset på. En ting står dog klart, Irland har en bedre national fodbold liga end Georgien. Irland producerer flere klasse spillere, som bliver solgt videre til blandt andet nabolandet England. Georgien er der ikke så meget at sige til. Det er et miniput land fodboldmæssigt. Vi tror på et 1-tal til Irland til odds 1,57 fra Mermaidbet, som også giver gratis 1500 kroner i bonus i øjeblikket. En uafgjort kan også forekomme til odds 3,85, hvilket er et bedre bet, hvis du spiller med gratis bonuspenge. En sejr til Georgien er utænkeligt.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3