top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

03-06-2013 Betting Tips: Danmark - Georgien, Kampstart 5. juni, kl 20:15

Danmark tager imod Georgien på et Aalborg Stadion fyldt med danske roligans. Dette er en venskabskamp, så resultatet har på sin vis ikke større betydning end at give spillerne et moralsk skulderklap at ”de kan sku´ godt”.
Georgien er ikke en stor fodbold nation og de fik fornylig en ordentlig røvfuld på 4:0, da de spillede mod Irland i søndags, den 2. juni 2013, jævnfør Bookmaker.dk betting tips.
  • Betting Tips: Danmark har hjemmebane og på papiret bør vi til hver en tid kunne slå Georgien. Danmark og alle de selvudnævnte fodbold orakler mener selv, vi er en bedre fodbold nation end Irland og Irland har lige slået Georgien med 4:0. Derfor selvom oddset er lavt, tror vi også mest på en dansk sejr til lave men sikre odds 1,27 fra Tipico eller de andre bookmakere. Danmark kan faktisk bruge en sejr til at få gejst og glæde på holdet, så de er toptunede på den ekstremt vigtige VM kval kamp mod Armenien tirsdag den 11. juni 2013.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3