top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

03-06-2013 Betting Tips: Kroatien - Skotland, Kampstart 7. juni, kl 20:15

Dette er igen et typisk tophold møder bundhold. Skotland har på ingen måde demonstreret evne og vilje i denne VM kvalifikations runde A. Skotland har et hold, som består af en flok fodboldspillere, der lukker i snit 1 mål ind mere pr. kamp, de spiller, end de scorer, hvilket man IKKE kan vinde ret mange kampe på. Derfor har holdet i dag en negativ målscore på -6.
Kroatien har et godt fodboldhold. De har også historisk i nyere tid haft et udmærket hold og ligger i øjeblikket på en delt førsteplads i Gruppe A med 16 point ud af 18 mulige — det er ganske flot.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3