top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

03-06-2013 Betting Tips: Tjekkiet - Italien, Kampstart 7. juni, kl 20:45

Italien topper Gruppe B i VM kvalifikationsrunden med 13 point. Italien er stadigvæk ubesejrede i VM kvalifikations sammenhæng og eneste point tab for dem skyldes de har snublet med en enkelt uafgjort.
Tjekkiet slingrer mere i deres præstationer, når det virkelig gælder. Tjekkiet er dog et godt fodboldhold og på en god dag, kan de faktisk godt vinde over italienerne.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3