top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-06-2013 Betting Tips: Brasilien - Frankrig, Kampstart 9. juni, kl 21:00

Brasilien og Frankrig spiller venskabskamp mod hinanden på søndag den 9. juni, 2013. Bookmakerne har på forhånd over en bred kam udråbt boldkunstnerne til en slags storfavoritter med blot i omegnen af 1,6 i odds for brasiliansk sejr. Dette står i skærende kontrast til, hvad de seneste 5 møder mellem begge disse traditionsrige fodbold nationer har resulteret i. 4 sejre til Frankrig over Brasilien og en enkelt uafgjort.
I de seneste 5 kampe, hvor Brasilien har spillet er det desuden endt med 4 uafgjorte og en enkelt sejr mod Bolivia! Italien, Rusland, Chile og England formåede ALLE at spille uafgjort mod Brasilien. Det kører bare ikke for Brasilien i øjeblikket!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3