top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-06-2013 Christian Eriksen scorer et drømmemål mod Georgien - VIDEO

Christian Eriksen er en af top profilerne på det danske A landshold. Han er ofte udskældt for ikke at præstere, når han spiller i rødt og hvidt. Især på lægterne i går aftes (5. juni 2013) måtte Christian Eriksen lægge øre til en masse tilråb fra frustrerede danske fodbold fans, fordi Georgien var kommet foran 0:1 og det sejlede rent ud sagt det danske spil. I perioder var Georgien faktisk bedre end Danmark, trods det holdet blot er nummer 96 i verden.
I det sidste kvarter af kampen skete der dog mirakler. Først et kæmpe drop af den Georgiske målmand og pludselig fik vi danske roligans et drømmemål fra Christian Eriksen. Danmark vandt 2:1 og vi vil især sende en tak til Christian Eriksen for hans drømme spark.
  • Georgien — kampen var blot en venskabskamp — men målet af Christian Eriksen, det vil blive husket altid.
Se Christian Eriksens drømmemål
 
 

Se andre lækkerier fra den danske topfodbold spiller
  • Hop frem til 2:30 for at se endnu et flot, flot mål af Christian Eriksen.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3