top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

10-06-2013 Betting Tips: Mexico - Italien, Kampstart 16. juni, kl 21:00

Mexico og Italien mødes i en kamp, der på forhånd er meget åben. Italien er vanen tro favoritter, men dog ikke storfavotitter.
  • Betting Tips: Det er meget længe siden Mexico har tabt en kamp. Siden 7. februar 2013 har Mexico fået 6 uafgjorte og hevet blot én sejr hjem. Mexico er derfor faktisk i en udmærket form med hensyn til at hente point. Italien møder op med 3 uafgjorte og 2 vundne som de mest friske resultater. Bookmaker finder det usandsynligt, at Italien taber denne kamp med statistikken i mente. Det samme gør sig gældende for Mexico — så det må blive et ”X” til odds 3,20 fra Tipico eller en af de andre bookmakere, hvor alle giver et pænt odds på et meget sandsynligt uafgjort resultat.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3