top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

17-06-2013 Betting Tips: Mjällby AIF - Kalmar FF, Kampstart 20. juni, kl 19:00

Mjällby AIF er et ”alt eller intet” hold. Ud af 11 kampe har de kun spillet 1 uafgjort, hvilket er det laveste antal af uafgjorte kampe præsteret af samtlige hold i Allsvenskan. Lidt frækt kan man sige, at Mjällby ALTID satser hele butikken og går efter alle 3 point. Mjällby har scoret 23 mål hvilket i snit er mere end 2 mål pr. kamp — eneste hold i Allsvenskan som kan overgå den offensive profil er topholdet Helsingborg. Alle andre hold er altså mindre effektive foran mål end Mjällby. Et klart minus for Mjällby er på den anden side, at deres defensive kvaliteter desværre ikke er på højde med de 4 tophold foran dem og det er også en del af forklaringen på at Mjällby ikke er i top 3.
Kalmar FF ligger lige efter Mjällby i tabellen, så rent pointmæsigt har disse 2 mandskaber høstet nogenlunde ens indtil videre. Det er værd at notere sig, at Kalmar er meget gode defensivt og har kun har lukket 9 mål ind, men offensivt har holdet ikke været imponerende.
  • Betting Tips: Disse 2 hold er en slags modsætninger. Vi har Mjällby med angrebs esserne, som gerne vil vise sit hjemmepublikum, at de kan slå Kalmar. Kalmar derimod skal på udebane ikke underholde — de vil derimod med deres defensive kvaliteter kunne lukke af og det hælder meget til en Kalmar sejr og oddset er faktisk overraskende højt — idet Mjällby er gjort til alt for store favoritter. Husk på Mjällby spiller ”næsten” aldrig uafgjort og det er MEGET svært at score mange mål på Kalmar. Derfor et oplagt 2-tal på Bet365 til odds 3,00 eller en af de andre bookmakere på Bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3