top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-06-2013 Betting Tips: Rosenborg BK - Strømsgodset, Kampstart 22. juni, kl 18:00

Det bliver giganternes kamp mod hinanden i Eliteserien i norsk topfodbold. Rosenborg BK og Strømsgodset ligger henholdsvis nummer 2 og 1 i den norske bedste fodboldrække og det ser vanvittigt spændende ud. Vi har 2 offensive hold, som begge scorer mange mål — det er simpelthen for fedt.
Rosenborg er ubesejret i deres seneste 7 kampe og har faktisk vundet de 6, mens den sidste endte uafgjort. Rosenborg er i en forrygende kampform. Målscoren siger 23 mål i 12 kampe.
Strømsgodset er ligeledes ubesejret i holdets seneste 7 kampe og igen har vi 6 sejre og en uafgjort. Målscoren siger her 26 mål og endnu bedre, der er blot blevet scoret 8 mål på Strømsgodset. Til sammenligning er der scoret 12 mål på Rosenborg.
  • Betting Tips: Igen har vi en kamp, hvor bookmakerne vil lokke os spillere til at spille på Rosenborg, idet de er gjort til for store favoritter — idet odds på Rosenborg sejr ligger omkring de 1,80 i skrivende stund på bet365, tipico m. fl. Strømsgodset derimod giver ca. odds 4,20 ved at vinde over Rosenborg og det er faktisk ikke mindre sandsynligt. Faktum er at Strømsgodset ligger nummer 1 i den norske bedste fodboldrække. Strømsgodset har 5 point flere end Rosenborg. Det er Rosenborg, der vil være mest nervøse før og under kampen. Strømsgodset er ifølge statistikken både bedre defensivt og offensivt målt på de første 12 afviklede kampe. Derfor Bookmaker vil helt klart satse på at Strømsgodset vinder til ganske favorable odds 4,20 fra bet365, Mermaid bet, tipico etc.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3