top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-06-2013 Betting Tips: Spanien - Italien, Kampstart 27. juni, kl 21:00

Vi er i knock-out fasen i Confederations Cup 2013, hvor der torsdag skal spilles semi-finale mellem Spanien og Italien. Alle der følger med i fodbold ved, at denne slags opgør hvor alt bliver afgjort i én kamp — ”vind eller forsvind” — er meget uforudsigelige. Selv mindre gode hold kan vinde over på papiret meget stærkere modstandere ene og alene på grund af motivationen for at vinde er enorm.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3