top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

28-06-2013 Kvindefodbold er sku´ da sexet! VIDEO

Hvem er det, som siger at kvindefodbold er kedeligt? Bookmaker har fundet en video med et alternativt fodboldspil, hvor man roligt kan sige at kvinderne ”sparker røv”.
Udover video 1 har vi fundet et par andre videoer med nogle flotte lækre piger, som kan skinne lidt indendøre i det grå og triste sommervejr, som i øjeblikket er udenfor.
1. Alex Gaudino feat Shena - Watch Out
 
Hvem sagde kvindefodbold er kedeligt???
 
 
 
2. Kid Cudi vs. Crookers - Day 'n' Night
  • Spol frem til 2:30 — Den kuglepen han har, hvis den kan købes nogensteder på denne jord, så vil den blive et MEGA hit. Vi vil allesammen gerne have én :-)
 
3. Kernkraft 400 - Zombie Nation
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3