top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

28-06-2013 Andreas Cornelius solgt: 75 millioner kr — Årsløn 23 millioner kr.

Andreas Cornelius fra FCK er ifølge kilder på EB blevet solgt til Premier League klubben Cardiff i England for 75 millioner kroner. Beløbets størrelse gør samtidig Cornelius til Danmarks dyrest solgte Superliga spiller nogensinde. Andreas Cornelius får fra samme kilder til EB en ugeløn på svimlende 50.000 pund og omregnet til årsløn er det i omegnen af 23 millioner danske kroner.
Vi er simpelthen så glade på Andreas vegne og vil hylde ham med at samle et par videoer, som viser forskellige facetter af hans liv.
Først er der et interview i video 1. Cornelius er faktisk en fin og sympatisk fyr, synes vi og mange andre. Han er ikke så meget for twitter og facebook og sociale medier i almindelighed, fremgår det af interviewet. Det får han helt sikkert en anden opfattelse af, når han kommer til at spille på et top tunet Premier League niveau.
Dernæst følger en masse scoringer fra frontløberen. Endelig er der hans flot udførte scoring i Danmarks 3-0 sejr over Tjekkoslovakiet. Det er meget sandsynligt at lige NETOP den scoring for alvor fik opmærksomheden fra Cardiff og andre topklubber i Europa til at kredse om ham. I den sidste video er der en sød video med supporter pleje. Det er meget sødt.
  • Andreas Cornelius er jo vanvittigt ung — der er et svimlende potentiale i ham og måske er han det 5 dobbelte værd om blot 1-2 år. Premier League er altså noget andet end den danske Superliga :-)
1. Hot eller Not - Andreas Cornelius interview
 
2. Goalshow: Andreas Cornelius - Masser af scoringer
 
 
3. Czech Republic vs Denmark 0-3
 
 
4. Cornelius overrasker Cornelius fra 1. klasse
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3