top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

28-06-2013 Betting Tips: Lillestrøm SK - Vålerenga IF, Kampstart 30. juni, kl 15:30

Lillestrøm og Vålerenga er begge ikke i nærheden af at være tophold. De ligger cirka i midten af Eliteserien, som er den bedste fodboldrække i Norge. De er også begge meget svingende med deres resultater på det seneste — de vinder, taber eller spiller uafgjort. Dette er selvfølgelig også grunden til, at de ligger, hvor de gør i tabellen.
Rent statistisk minder holdene meget om hinanden. Lillestrøm har en målscore på 18:23, mens Vålerenga har en målscore på 16:22.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3