top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-07-2013 Brasilien — Spanien — ODDS 800 på spansk sejr!

Der har været finale i Confederations turneringen natten til mandag, 1-7-2013. Os der elsker fodbold sidder naturligvis oppe for at se kongebold , selvom arbejdet og morgendagens andre pligter venter på os om blot 4 timer cirka... dette er skrevet cirka 2:10.
Fik vi så kongebold, da Brasilien krydsede klinger med mægtige Spanien som stort set aldrig taber en betydende kamp. Det gjorde vi. Brasilien spillede glimrende, mens Spanien til tider lignede 2 divisions spillere fra Danmark. Virkelig underholdende og seværdig kamp.
Vi sad samtidig og fulgte live oddsene på Tipico i løbet af kampen. Inden kampstart var der ifølge Tipico og andre bookmakere ingen deciderede favoritter, hvilket egentlig også var vores vurdering. Vi kunne ikke komme med et betting tips, idet dette var en meget åben kamp på papiret.
Men da først Brasilien kom foran efter blot 2 minutter inde i kampen efter lidt tilfældigt spil og en spiller halvt liggende prikkede den i mål, så skete der noget med oddsene, som der jo gør, når man live better.
Vi har kun gemt oddsene fra Tipico i den sidste fjerdedel af kampen, men odds 800 på spansk sejr. Det er ikke set før tror vi :-) Da odds på Spanien sejr i ordinær spilletid var på 500, var der stadigvæk cirka 20 minutter tilbage af kampen. Os der fulgte kampen vidste dog det var usandsynligt alligevel, idet Spanien var møg dårlige.
  • Til de interesserede som ikke allerede ved det — så endte kampen 3:0 til Brasilien.
 
 
 
 
 
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3