top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-07-2013 Betting Tips boksning: Mayweather Jr., Floyd - Alvarez, Saul, Kampstart 15. september, kl 03:00

Floyd ”Money” ”Pretty Boy” Mayweather vil bokse mod Saul ”Canelo” Alvarez den 14 september 2013 efter amerikansk tid. Dansk tid vil kampen ”live” blive bokset den 15. september klokken 03:00 natten til tirsdag. Der bliver allerede skrevet flere steder på nettet at denne kamp vil bryde alle rekorder.
En klog bokserMexicanere vil på verdensplan støtte Alvarez og selv i Las vegas vil der være tusinder af supportere til NETOP Saul Alvarez med bokse tilnavnet CANELO. Denne kamp vil blive Hot hot hot, det er der ingen tvivl om. Marketing trommerne er for alvor så småt ved at blive skudt i gang, se blot video nummer 1 nedenfor.
  • Betting Tips: Der er ingen tvivl om at bookmakerne mener, at der i Mayweather´s skikkelse er en suveræn favorit. Bookmaker.dk er også af den opfattelse og mener faktisk ikke Canelo har så mange chancer i denne kamp udover, hvis han er i stand til at lave en knock-out mod mesteren ”Money”. Tipico og Bet365 samt andre bookmakere giver i skrivende stund cirka odds 1,35 for sejr til Mayweather, hvilket er et ret sikkert bet. Det odds på 1,31 vil falde i de kommende måneder, idet alle vil spille på Mayweather sejr. Odds på Canelo er på sølle 3,1 — det ville være gambling at satse på sejr til ham og odds på Canelo er alt for lavt. Hvis man vil spille på Canelo, så vent indtil få timer før kampstart, hvis du vil have det højest mulige odds.
Dette karakteriserer Mayweather - Styrker:
  • Mayweather er kilo for kilo verdens bedste bokser i øjeblikket.
  • Mayweather har sindssygt hurtige jabs.
  • Mayweather er vanvittigt hurtig på fødderne.
  • Mayweather har et omdømme, der siger, at vil du slå ham, så skal det ske i en af de første runder via en knock-out. Gør du ikke det, taber du på point!
  • Mayweather véd at en boksekamp har 12 runder — det virker indlysende — men Mayweather udnytter dette faktum til fulde til sin fordel. Mayweather er om nogen en pugilistisk og meget klog bokser, der leger kat efter musen i ringen. Han bruger ofte de første runder til at læse sin modstander, hvilket han efterfølgende kynisk udnytter til sin egen fordel og langsomt men sikkert æder sit bytte runde for runde. Mayweather er sammen med Pacquiao en nydelse at se bokse.
1. Reklame video for Floyd Mayweather vs Canelo Alvarez | Fight of the Decade - Trailer 2013
 
2. Floyd Mayweather - Mayweather dokumentar — Money making machine.
3:06 kommer Justin Bieber ind i billedet — morsomt og viser hvordan kendisserne også selv har idoler.
  • Se 4:44 . smiler stadigvæk J)))))))))))))))))))))
 
3. Oscar De La Hoya: Floyd Mayweather vs Canelo Alvarez is a 50-50 fight — Et interview
  • En meget lige kamp. Ingen favoritter ifølge Oscar De La Hoya.
 
4. Diskussion: Floyd Mayweather vs Saul Alvarez
 
 
5. Pige der elsker boksning giver sit besyv med på kampen.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3