top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-07-2013 Lækre piger i bar overkrop, som dem på stranden - VIDEO

I mangel af gode spil objekter — ok der er kvindefodbold i morgen onsdag :-))) , så kommer der lige et par videoer, som alle drenge/mænd derude kan nyde. De er alle relativt stuerene, så fruen/kæresten kan også kigge med. Meget smukke piger og årets sommerhit i uredigeret form.
Er der noget vi på Bookmaker.dk ikke er særligt glade for, så er det censur. Det er ikke kun på spil området, der især tidligere har fundet censur til, idet spillemyndigheden jagtede samtlige medier, der bragte et par annoncer for en enkelt eller flere bookmakere.
På Facebook, Youtube og lignende sites er der en udbredt censur, hvis de finder materiale, som eksempelvis de mener er anstødeligt, så bliver det fjernet.
  • På denne side har vi bragt 2 videoer. Som I kan se bliver musikerne mere og mere vovede. Nummer 1 er den mest vovede, men det eneste man ser er et par yderst velskabte piger, der tripper rundt i bar overkrop til et af årest sommerhit her i 2013 — Blurred Lines af Robin Thicke. Videoen var for fræk til Youtube, så i video 2 kan du se hvad der sker, når censur tæppet bliver trukket ned over os.
  • Emily Ratajkowski er hende den mørkhårede i video 1 — hun er damn hot!!!
Robin Thicke - Blurred Lines ft. T.I., Pharrell
 
Uredigeret og original videoen - du ser et par meget veloplagte friske piger, der giver den gas foran kameraet. Hvorfor gemme noget, der er så smukt!!!
 
 
Robin Thicke - Blurred Lines ft. T.I., Pharrell
 
Dette er den redigerede udgave.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3