top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

10-07-2013 Betting Tips: Sverige (K) - Danmark (K), Kampstart 10. juli, kl 20:30

EM i kvindefodbold starter i aften. Hele Sverige er i vældigt fodbold humør, idet EM i kvindefodbold bliver holdt i Sverige i år. I aften den 10. juli er der åbningskamp mellem værtslandet Sverige og Danmark.
Rent statistisk er det Sverige, der har den bedste statistik, når man ser på landenes seneste 5 opgør. 2 sejre til Sverige samt 2 uafgjorte og 1 dansk sejr. Sverige regnes desuden for at være et stærkere hold end Danmark uanset om de har hjemmebane eller ej.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3