top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

15-07-2013 Betting Tips: AaB - FC København, Kampstart 21. juli, kl 19:00

Det er altid svært at spå om holdenes niveau efter sommerpausen. Det skyldes flere faktorer — blandt andet frasalg af profiler samt nye ansigter i begge holds start opstillinger. For såvel Aab som FcK er indlysende højtprofilerede mål bombere , dvs. Nicklas Helenius for Aab og Andreas Cornelius fra Fck begge IKKE er at finde på grønsværen på Aalborg Stadion på søndag. Begge er som bekendt blevet solgt til udenlandske klubber. Vil det have nogen indflydelse på kampen? Det tror Bookmaker, som flere andre at det vil det naturligvis. Spørgsmålet er blot, hvem af de 2 hold der vil savne deres primære målskytte mest. Det vil de kommende kampe vise — men Aab er eminent til at finde nye talenter har historien vist, så det kan ske igen.
Bookmakerne er ikke særligt opfindsomme med deres odds sætning — idet de gør FcK til noget der ligner storfavoritter. Siden 4. marts 2012 taler statistikken da også sit eget sprog. 2 uafgjorte og 3 sejre til Fck. Sejrene til FcK var desuden ganske komfortable på 3:0, 3;0 0g 4:0.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3