top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
















































 

16-07-2013 Rogério Ceni — Målmand har scoret mere end 100 mål! VIDEO

Verdens bedste målmand — her tænker de fleste på en målmands evner mellem stængerne og i særdeleshed hans evner til at forhindre modstanderne i at score mål. I dag vil Bookmaker fremhæve en målmand fra Brasilien, som er lidt eller meget udover det sædvanlige.
Rogério Ceni er en i særklasse god målmager i fodbold, idet han scorer masser af mål på frispark med handskerne på. Rogério Ceni har i sin aktive karriere allerede scoret mere end 100 mål og er anerkendt på verdensplan for sine helt særlige evner.
2 videoer der viser hvilke evner denne målmand har som målmager
  • Rogério Ceni er som frisparks skytte enhver målmands mareridt!
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3