top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

17-07-2013 Edinson Cavani solgt for 480 millioner kr!!! Video

Paris Saint Germain, PSG, er måske verdens bedste fodbold klub — i hvert fald på det økonomiske felt, idet de med købet af Edinson Cavani laver fransk transfer rekord (hidtidige rekord var på 450 mio kr. for Radamel Falcao).
480 millioner kroner, (£53 mio) siger diverse medier i Frankrig og England, er beløbet, som PSG har måtte hoste op med for at få fingre i den i særklasse målsøgende frontløber fra Uruguay.
Zlatan er i forvejen i PSG, så det er ret dyre, men også vanvittigt dygtige angribere PSG nu har på holdet! Kontrakten mellem PSG og Cavani er på 5 år, så 26 årige Cavani ved nu hvilken klub han skal berige med sine mange mål. En tanke: Mon FCK og Brøndby også har haft Cavani i kikkerten ;-) Salget af Cornelius er relativt lille set i forhold til denne og andre transfers på det internationale fodbold marked!!!
Video med eksempler på hvordan en Edinson Cavani folder sig ud i front
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3