top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-07-2013 Betting Tips: Norge (K) - Danmark (K) EM i Kvindefodbold, Kampstart 25. juli, kl 20:30

I aften torsdag den 25 juli 2013 er der sensationelt lagt op til et lokalt opgør og samtidig EM semifinale mellem Norge og Danmark i kvindefodbold. Hvem havde på forhånd troet, at Danmark kunne komme så langt — eftersom Danmark stadigvæk i denne slutrunde endnu ikke har vundet en kamp.
Lodtrækning og godt gammeldags held i forlænget spilletid og straffesparks konkurrencen, er hvad der har bragt Danmarks mest heldige og dygtige javist, fodbold kvinder så langt. Faktisk er det, der er ved at ske i kvindefodbold, tæt på at være et eventyr, eller et mirakel om man vil. Flere medier er allerede begyndt at drage paralleller til det danske herre landsholds sensationelle EM triumf i fodbold tilbage i 1992 i Sverige.
Kigger man på statistikken er Norge på ingen måder en modstander, som Danmark ikke kan matche. Faktisk har Danmark en indbyrdes bedre statistik mod Norge set over landenes seneste 5 opgør. Det er siden 6. marts 2009 blevet til 3 sejre til Danmark, 1 sejr til Norge som blev afgjort i straffesparks konkurrence, samt seneste opgør den 8. marts 2013 endte i en uafgjort 0:0 .
Konstatering: Derfor er det objektivt set yderst favorable odds på såvel dansk sejr til odds 3,90 eller uafgjort til odds 3,30.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3