top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-07-2013 Betting Tips: Norge (K) - Danmark (K) EM i Kvindefodbold, Kampstart 25. juli, kl 20:30

I aften torsdag den 25 juli 2013 er der sensationelt lagt op til et lokalt opgør og samtidig EM semifinale mellem Norge og Danmark i kvindefodbold. Hvem havde på forhånd troet, at Danmark kunne komme så langt — eftersom Danmark stadigvæk i denne slutrunde endnu ikke har vundet en kamp.
Lodtrækning og godt gammeldags held i forlænget spilletid og straffesparks konkurrencen, er hvad der har bragt Danmarks mest heldige og dygtige javist, fodbold kvinder så langt. Faktisk er det, der er ved at ske i kvindefodbold, tæt på at være et eventyr, eller et mirakel om man vil. Flere medier er allerede begyndt at drage paralleller til det danske herre landsholds sensationelle EM triumf i fodbold tilbage i 1992 i Sverige.
Kigger man på statistikken er Norge på ingen måder en modstander, som Danmark ikke kan matche. Faktisk har Danmark en indbyrdes bedre statistik mod Norge set over landenes seneste 5 opgør. Det er siden 6. marts 2009 blevet til 3 sejre til Danmark, 1 sejr til Norge som blev afgjort i straffesparks konkurrence, samt seneste opgør den 8. marts 2013 endte i en uafgjort 0:0 .
Konstatering: Derfor er det objektivt set yderst favorable odds på såvel dansk sejr til odds 3,90 eller uafgjort til odds 3,30.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3