top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-07-2013 Betting Tips: AaB - FC Dila Gori (1. kamp 0:3), Kampstart 25. juli, kl 20:15

I aften er der på AaB stadion returkamp i UEFA Europa League 13/14, Kvalifikation mellem AaB og FC Dila Gori. Første møde mellem de 2 mandskaber endte med et nederlag til AaB på 3:0 til de georgiske national helte, idet det må betegnes som en lille sensation, at Dila Gori vandt, idet den danske fodbold liga regnes for at være en del bedre.
AaB spillerne kan heller ikke acceptere, at de har tabt så stort mod en modstander, som de ikke regner for at være på samme niveau. Bookmaker konstaterer blot, at faktum er at AaB tabte kampen med 3 mål og som videoen nedenfor viser, så er især mål 1 og 3 ganske udmærkede mål.
FC Dila Gori er heller ikke noget dårligt hold i den hjemlige liga, eftersom de er kvalificeret til disse kvalifikationskampe.
Se de 3 mål i den første kamp mellem FC Dila Gori — AaB i denne video
  • 0:53
  • 2:00
  • 3:16
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3