top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

03-08-2013 Betting Tips: FC København - Randers FC, Kampstart 04. august, kl 17:00

FC København ligger i bunden af Superligaen. Danmarks mestrene i dansk elite fodbold har vist elendige takter her i startfasen i Danmarks bedste fodboldrække. Dog må vi pointere — FC København har ikke haft heldet på deres side i kampene. I alle de kampe de har spillet, har de haft masser af chancer — kun dygtige modstandere som har lukreret på fejl og egne heldige præstationer har medført at det uden sammenligning dyreste hold ligger helt nede i bunden, hvilket er historisk — se blot billedet af tabellen i Superligaen pr. 3 august 2013 nedenfor, fra Tipico. Det er direkte pinligt, pinligt, PINLIGT for fck ´ere, at de ligger på en sidsteplads.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3