top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

03-08-2013 Betting Tips: FC Vestsjælland - AaB, Kampstart 05. august, kl 19:00

Aab har haft en fantastisk start på Superligaen i år. Aab har slået FCK og Esbjerg (begge med cifrene 2-1), som vel objektivt set var de 2 bedste hold i hver deres halvdel af sæsonen sidste år. Aab har derfor reelt over præsteret i forhold til, hvad man har kunne forvente.
I mandagens kamp møder de et hold, som modsat Esbjerg og FCK regnes for at være et svagere hold end AaB og det mener VI ikke de er.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3