top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-08-2013 Betting Tips: Partizan Beograd - Ludogorets Razgrad, Kampstart 06. august, kl 20:45

Champions League kvalifikations kamp i fodbold tirsdag aften mellem Partizan Beograd og Ludogorets Razgrad. Første kamp endte med 2-1 til Ludogorets og i aften skal de forsøge at forsvare den føring. Det kan de sagtens.
  • Betting Tips: Ludogorets er i modsætning til Partizan Beograd allerede startet i den hjemlige fodbold turnering. Desuden har holdet vundet de seneste 4 kampe, de har spillet i træk, så Ludogorets Razgrad er et hold sprængfyldt med selvtillid. Bookmaker mener odds 3,75 på udebane sejr til Ludogorets Razgrad er ganske fornuftigt. Dette er fakta: Partizan Beograd har ikke har vundet nogle af deres seneste 5 fodboldkampe. Partizan Beograd er ikke startet i den hjemlige turnering endnu! Holdet mangler altså kamptræning i kampe, der reelt betyder noget. Et 2-tal til odds 3,75 fra Bet365 er meget godt betalt.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3