top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-08-2013 Betting Tips: Partizan Beograd - Ludogorets Razgrad, Kampstart 06. august, kl 20:45

Champions League kvalifikations kamp i fodbold tirsdag aften mellem Partizan Beograd og Ludogorets Razgrad. Første kamp endte med 2-1 til Ludogorets og i aften skal de forsøge at forsvare den føring. Det kan de sagtens.
  • Betting Tips: Ludogorets er i modsætning til Partizan Beograd allerede startet i den hjemlige fodbold turnering. Desuden har holdet vundet de seneste 4 kampe, de har spillet i træk, så Ludogorets Razgrad er et hold sprængfyldt med selvtillid. Bookmaker mener odds 3,75 på udebane sejr til Ludogorets Razgrad er ganske fornuftigt. Dette er fakta: Partizan Beograd har ikke har vundet nogle af deres seneste 5 fodboldkampe. Partizan Beograd er ikke startet i den hjemlige turnering endnu! Holdet mangler altså kamptræning i kampe, der reelt betyder noget. Et 2-tal til odds 3,75 fra Bet365 er meget godt betalt.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3