top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-08-2013 Betting Tips: Viborg FF - Brøndby IF, Kampstart 9. august, kl 18:30

Disse 2 mandskaber der møder hinanden i fredagens kamp har begge fået en ikke særligt heldig start på superligaen her efter sommerpausen.
  • Betting Tips: De fleste regner med Brøndby er favoritter i denne kamp, fordi Brøndby er Brøndby. Spillerne der tegner Brøndby mangler dog stadigvæk at vise, at de har kvaliteten og evnerne på grønsværen. Kampen i dag fredag bliver en kamp, hvor begge hold vil gå efter sejren. Men se blot hvor begge hold ligger i tabellen på henholdsvis en 9- og en 10- ende plads. Begge hold har altså endnu en sejr til gode i dette års superliga. Bookmaker mener at ”X” til ca odds 3,50 er det mest sandsynlige resultat, idet ingen af holdene endnu er oppe i det gear, som kræves for at man kan vinde fodboldkampe. Bookmaker DK anbefaler Bet365 med gratis live tv til denne kamp.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3