top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

16-08-2013 Betting Tips: FC Midtjylland - Brøndby IF, Kampstart 16. august, kl 18:30

FC Midtjylland og Brøndby er 2 hold, som kigger i hver sin retning. Jyderne er pt. det bedste hold i Superligaen og topper ligaen med top point, idet FC Midtjylland har vundet alle sine første 4 kampe her i startfasen. Forrygende og forbløffende at hjemmeavlen endelig har båret frugt.
Brøndby har på den anden siden en voldsom kold luft i nakken, idet holdet ligesom sidste år slås med de andre bundpropper om, hvem der er superligaens dårligste hold. I øjeblikket ligger Brøndby lige over nedryknings stregen og det tærer naturligvis på fodbold spillernes stolthed — fordi de tror og mener stadigvæk, at de er bedre, end hvad deres point tal indikerer.
Dette er fakta. Siden 23. september 2012 har FC Midtjylland og Brøndby IF mødt hinanden 3 gange. Alle gange er det endt uafgjort med cifrene 1-1, 1-1, 1-1.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3