top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

16-08-2013 Betting Tips: FC Nordsjælland - AaB, Kampstart 17. august, kl 17:00

FC Nordsjælland tager på eget ”plastik græs” mod AaB og vi har en klassisk bund mod top kamp. Sjællænderne har en forventning og en indre tro på, at de er næstbedst i Danmark. Kun FCK er bedre — det er i hvert fald det indtryk man får, når man hører udtalelser fra cheftræner og spillere. Faktum er at Nordsjælland er solid bundprop i superligaen.
Aab er modsat mere forsigtige og siger aldrig mere end højst nødvendigt om deres ambitions niveau, men tabellen siger, at nordjyderne faktisk ikke spiller så skidt endda — idet de pt. ligger nummer 3 i superligaen med 7 point. Det er efter deres egen cheftræner Kent Nielsen ”BESTÅET”
  • Betting Tips: Sjællænderne har en naturlig fordel både i at spille på egen hjemmebane, men også i kraft af banens karakter af at være kunstgræs. Bookmaker kan blot konstatere, at sidste år hvor FC Nordsjælland havde et højere præstationsniveau rent pointmæssigt, da blev det til 2 sejre til FC Nordsjælland og en uafgjort, når modstanderen var AaB. FC Nordsjælland vil i denne sæson gå benhårdt efter den første sejr, mens AaB kan ligge og lurepasse og hente en smal sejr i Farum Park. Bookmaker vil satse mest på et 2-tal, idet jyderne ofte blomstrer, når man mindst venter det!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3