top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

16-08-2013 Betting Tips: FC København - AGF, Kampstart 18. august, kl 19:00

AGF har det historisk set ofte svært mod FCK. Derfor er århusianerne også mentalt indstillet på, at de skal gå efter en uafgjort. I øjeblikket ligger FCK nummer sjok i superligaen med blot 1 point, idet de som bekendt i sidste spillerunde var uheldige blot at få uafgjort mod FC Nordsjælland. Sportsjournalister i Danmark og fodbold interesserede i almindelighed har i ugens løb flittigt debatteret om dette var ”vendepunktet” for FCK. Vil løverne med de stolte traditioner og det frygtindgydende ”fodbold tog” igen vise tænder og begynde at blæse modstanderne omkuld?
  • Betting Tips: FCK HAR et godt hold. Det er indiskutabelt, så at resultaterne i øjeblikket udebliver må skyldes noget mentalt, samt det noget mere udefinerbarlige ”at ha´tur i den”. Da FCK sidste år i august og november 2012 havde momentum, da vandt holdet — men i april 2013 blev det blot til 0-0 mod AGF. Desværre er odds på FCK sejr helt nede i 1,50 på et 1-tal, men objektivt set er ”X” også mere sandsynligt, så Bookmaker tror på en pointdeling til fornuftige odds 4,10. Vil man helt op at ringe, så er odds på AGF sejr på 6,50 og et kig i tabellen antyder, at det heller ikke er usandsynligt. Alle odds stammer fra enten Bet365 eller Tipico.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3