top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-08-2013 Betting Tips: FC Vestsjælland - OB, Kampstart 18. august, kl 14:00

FC Vestsjælland og OB har aldrig mødt hinanden før. Det bliver interessant at se, hvad søndagens tidlige eftermiddagskamp kommer til at byde på. Umiddelbart er der ingen favoritter i kampen, hvis man kigger på begge holds seneste bedrifter. Spiller for spilller bør OB have et stærkere mandskab, men i Vestsjælland har vi et hold, der spiller som var det ”finalekamp” hver gang. Det er stort — det er meget stort for Vestsjælland at spille i superligaen og pt. ved ingen om det er top, midt eller bund, som sjællænderne vil kæmpe i. I øjeblikket ligger de på en fornuftig midterplacering.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3