top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

19-08-2013 Betting Tips: Randers FC - Esbjerg fB, Kampstart 19. august, kl 19:00

Randers FC og Esbjerg er mandagens superliga kamp. Braithwaite har lige forladt forårets tophold Esbjerg og vil det have nogen indflydelse på Esbjerg´s offensiv? Naturligvis vil det indirekte have indflydelse på kampen, idet Esbjerg mangler en god spiller i front — men ser man på hvem der scorer målene hos Esbjerg, så er blot 3 af Esbjerg´s imponerende 12 mål sat ind af Martin Braithwaite. Selvfølgelig mangler han stadigvæk i front — men om det vil svække Esbjerg i deres offensive drillerier, det vil tiden vise.
Randers har blot formået at vinde én kamp i denne sæson og det mod formsvage FCK, som alle hold i øjeblikket kan slå, så den kamp kan ikke bruges til så meget.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3