top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-08-2013 Betting Tips: PSV Eindhoven - AC Milan, Kampstart 20. august, kl. 20:45

PSV Eindhoven har scoret mindst et mål i de seneste 37 kampe, de har spillet, så at kampen ender målløs er nærmest utænkeligt. PSV har desuden en dagsform på 100% set over de seneste 7 kampe, de har spillet. 7 kampe er blevet til 7 sejre, så det er et klassehold med optimisme og tro på egne evner, der byder AC Milan op til dans i tirsdagens Champions League kvalifikationskamp.
AC Milan er også i flot form for tiden og har blot tabt kampe til Chelsea og Manchester City i ”træningskampe - turneringer” her i sommerperioden.
PSV vinder — 170% forrentning
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3