top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-08-2013 Betting Tips: Chelsea FC - Aston Villa, Kampstart 21. august, kl. 20:45

Chelsea er skræmmende og alene deres hold virker afskrækkende på de fleste spillere INDEN de kommer på banen og møder Chelsea´s megastjerner. Sidst Chelsea tog imod Aston Villa på Stamford Bridge blev det til en af Premier League´s største afklapsninger. 8-0 sønder bankede Chelsea, Aston Villa og målene fordelte sig jævnt over hele kampen. Bookmaker gentager ”8:0” — så alene den kamp sider stadigvæk i benene på Aston Villa, selvom det er længe siden, og det gør at holdet formentlig vil have mere fokus på det defensive, end de ellers ville have.
Aston Villa møder op med optimismen i behold og tro på egne evner. De ligger pt. på en flot 3 plads i Premier League efter deres flotte åbningskamp mod Arsenal, som Aston Villa vandt med 3:1. Aston Villa har desuden en sejrsrække på 5 sejre i deres seneste 5 kampe.
Chelsea vinder med en forrentning på 30% spillet ”lige på”. Sikkert Bet!
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3