top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-08-2013 Betting Tips cykling: Vuelta a España vinderen 2013, Kampstart 24. august, kl 14:30

Årets Vuelta starter lørdag den 24. august og alle cykel fans ser frem til endnu en kamp mellem de hårdføre og særdeles veltrænede cykel ryttere. Denne gang er åbenlyse favoritter til den endelige sejr af Vuelta a España anno 2013 ikke at finde i vueltaen, så vi får desværre ikke uimodståelige og frygtindgydende stærke Chris Froome og elegante Nairo Quintana — dette års nummer 1 og 2 i Tour de France. Kun årets nummer 3 i Tour de France, Joaquim Rodriguez er med i det spanske storløb.
Bookmakerne er alle som en enige om en ting. Årets vinder skal findes blandt en af 3 ryttere — resten af feltet er ikke i samme liga. På Bookmaker er vi af samme opfattelse og tidligere års resultater har vist, at bookmakerne stort set altid har ret i deres forudsigelse af årets vinder.
Bookmaker tror selv mest på Joaquim Rodriguez, men vil man gå med rem og seler, så kan man faktisk få et sikkert bet, idet odds er højt nok til at lave en helgardering på følgende 3 cykel ryttere, som alle bookmakere er enige om er mega favoritter til at vinde Vueltaen. Nummer 4 er helt oppe i odds 16, så det er det samme som at sige, at det er usandsynligt. Derfor det er 95% sikkert, at årets vinder er én af de 3 ryttere nedenfor.
Dette er odds´ene den 20. august 2013 - Vinder - Vuelta a España 2013
Odds 20. august 2013 på Ladbrokes
 
Odds 20. august 2013 på Bet365
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3