top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-08-2013 Betting Tips: AGF - Sønderjyske, Kampstart 23. august, kl 18:30

AGF burde have vundet over løverne fra FCK i sidste spillerunde. Det var et såkaldt ”klumpedumpe” — mål som i første halvlegs døende sekunder førte til en foræring og dermed reducering til 1-1 ved Nicolai Jørgensens fod. Målet lignede noget man selv har set til fodbold, da man var dreng... Dansk superliga — vi forventer altså noget mere!
Thomas Dalgaard fra Viborg var i et henrivende mål humør, da Sønderjyske i sidste spillerunde via et ægte hat-trick af Dalgaard, fik en blodtud på 3-0.
 
AGF vinder og ved et sats på eksempelvis 100 kroner, så er forrentningen på ca. 115%.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3