top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-08-2013 Betting Tips: Newcastle United - West Ham United, Kampstart 24. august, kl 16:00

Kampstart lørdag 24. august 2013, kl 16:00
Newcastle fik i sidste spillerunde en lektion på Etihad Stadium af Manchester City. Newcastle måtte rejse hjem med endnu en dukkert på 4:0 mod den rige Manchester klub. Dette har resulteret i, at Newcastle i øjeblikket har den lidet flatterende sidsteplads i Premier League. Den vil de naturligvis gerne væk fra — hurtigst muligt!
West Ham havde en noget bedre start på sæsonen. De sejrede over Cardiff 2:0 og har derfor som en af de få hold i Premier League stadigvæk ingen scoringer imod sig.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3