top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

24-08-2013 Betting Tips: Aston Villa - Liverpool FC, Kampstart 24. august, kl 18:30

Kampstart lørdag 24. august 2013, kl 18:30
 
Aston Villa spillede i sidste spillerunde mod Chelsea og kampen endte forventeligt med Chelsea sejr, som vi også havde en klar formodning om, jævnfør tidligere fodbold tips. Dog må man sige, at det var med lodder og trisser, idet Aston Villa faktisk scorede 2 mål, desværre for dem var det første mål et selvmål sat ind af Antonio Manuel Luna. Kampen endte med smal sejr til Chelsea, idet sejrsmålet til Chelsea´s ejeres store fornøjelse blev sat ind til 2:1 af Branislav Ivanovic i kampens sidste fjerdedel. Med andre ord — Aston Villa kunne faktisk godt have fået point i denne kamp!
Liverpool er gjort til meget store favoritter i denne kamp, med et odds helt nede i ca 1,80 på et 2 — tal.
Villa vinder til odds 4,10
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3