top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-08-2013 Betting Tips: OB - FC Nordsjælland, Kampstart 25. august, kl 13:00

Kampstart søndag 25. august 2013, kl 13:00
OB og FC Nordsjælland spiller søndagens første superliga kamp. Det bliver lækkerier på grønsværen i dag, idet FC Nordsjælland endelig har fået gang i det flotte spil. Vi tænker her på den nyligt afsluttede Elfsborg kamp, hvor FC Nordsjælland burde have vundet — men kræfterne rakte desværre ikke til at spille for fuld skrue hen mod kampens døende sekunder, idet Johan Larsson fra Elfsborg reducerede klassespilleren Morten Nordstrand´s føringsmål, da der var knap et kvarter tilbage af kampen.
OB er utroligt kløgtige defensivt. Blot 5 mål er der gået ind på dem i superligaen i denne sæson. FC Nordsjælland er til sammenligning en schweizer ost. Et forsvar fyldt med huller og 10 kasser er der scoret mod dem. Vi kan blot konstatere — det har ikke kørt for FCN i denne sæson hidtil.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3