top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-08-2013 Betting Tips: OB - FC Nordsjælland, Kampstart 25. august, kl 13:00

Kampstart søndag 25. august 2013, kl 13:00
OB og FC Nordsjælland spiller søndagens første superliga kamp. Det bliver lækkerier på grønsværen i dag, idet FC Nordsjælland endelig har fået gang i det flotte spil. Vi tænker her på den nyligt afsluttede Elfsborg kamp, hvor FC Nordsjælland burde have vundet — men kræfterne rakte desværre ikke til at spille for fuld skrue hen mod kampens døende sekunder, idet Johan Larsson fra Elfsborg reducerede klassespilleren Morten Nordstrand´s føringsmål, da der var knap et kvarter tilbage af kampen.
OB er utroligt kløgtige defensivt. Blot 5 mål er der gået ind på dem i superligaen i denne sæson. FC Nordsjælland er til sammenligning en schweizer ost. Et forsvar fyldt med huller og 10 kasser er der scoret mod dem. Vi kan blot konstatere — det har ikke kørt for FCN i denne sæson hidtil.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3